Home 5 Newsy 5 Druga część filmu reklamowego

Druga część filmu reklamowego

Druga część filmu reklamowego

Dzięki licznym badaniom prowadzonym przez ponad 20 lat, firma SCA jest liderem w dziedzinie technologii mascarpone (szczególnie w etapie krzepnięcia- koagulacji). Delikatna i kompletna koagulacja wszystkich rodzajów białek osiągnięta zostaje dzięki odpowiedniemu rodzajowi SALIMIX. Produkt SALIMIX odpowiada za wyśmienite cechy organoleptyczne oraz strukturę mascarpone.

 

 

 

 

Zobacz inne wpisy

Na czym polega działanie szczepionek do sera?

Na czym polega działanie szczepionek do sera?

Sery stanowią ważny element codziennej diety. W sklepach dostępne są ich różnorodne rodzaje, które cechują się odmiennym smakiem, kolorem i konsystencją. Występujące tu różnice wynikają z odmiennych procesów wytwórczych, a także stosowania wyselekcjonowanych bakterii...

czytaj dalej
Jak powstaje ricotta?

Jak powstaje ricotta?

Ricotta to miękki, delikatny w smaku ser, który swoją historię powstania wywodzi z Włoch. Zgodnie z prawnymi przepisami ricotta, powszechnie nazywana serem, serem wcale nie jest. Jest ona produktem pochodnym z serwatki, z której powstaje podczas produkcji różnych...

czytaj dalej